1-1-Samtaler

Pakke á 4 x 90 minutter

Fire ganger er minimum antall i en pakke. 

Kjøp pakke her!

Kombiner 1-1 og kurs

Anbefales! 
Med gruppeundervisning lærer du det grunnleggende, og i 1-1-samtalene avdekker vi guruen i deg.

Venteliste for kurs

Intensiv

2 halve og 2 hele dager hvor vi virkelig går i dybden. Oppfølging etter behov.

Bestill avklaringssamtale!

Bli-kjent-samtale

Du er hjertelig velkommen til å bestille en gratis og uforpliktende bli-kjent-samtale for å:

  • Sjekke om vi er en match. Det skal føles trygt og givende for oss begge i samtalene våre. 
  • Utforske hvilke behov du har, og tillpasse et tilbud til det. 
  • Du ønsker mine tjenester, men har ikke økonomisk mulighet til å betale full pris. Sammen kan vi finne en løsning som passer for deg.  
Bestill samtale

Hvem jeg jobber med

Ditt problem: Stagnasjon og indre konflikt

Du stagnerer ofte i de samme tankene og følelsene. Du prøver mange utveier for å komme videre, men du ender alltid opp med å bli skuffet.

 

 

Løsing: Et skifte i bevissthet 

Ved å forstå og erfare hvordan tre spirituelle og fundamentale prinsipper ligger til grunn for alle dine opplevelser og erfaringer, får du et mye bedre utgangspunkt for å leve livet med en bedre følelse.

Resultatet: Jubel i Hjertet 

Du ser og forstår at det er du som skaper din virkelighet. Akkurat som alle andre skaper sin. Det gir deg større mulighet til å velge hvilke tanker du skal følge, og hvilke følelser du skal føle. Du kan tillate alle følelser uten å frykte de, eller unngå de. Med full tilstedeværelse i øyeblikket oppleves ikke motstand som motstand. Du blir kjent med dypere lag i deg selv, og uante potensialer, klarhet, ideer, kreativitet, glede og ro finner lettere sin plass på alle områder i livet. Det har store ringvirkninger for deg og alle rundt deg.

Livskraften vil leves ut gjennom deg. Når "du" trår til side og lar den få utfolde seg, vil du finne din stemme og uttrykk under støyen av din oppdiktede identitet. Når du skinner ditt lys, blir det lettere for andre å se sitt eget. Slik endrer vi verden. Sammen.

 

Er du i tvil om dette er for deg?

Du kan booke en 60 minutters gratis bli-kjent/avklarings-samtale her.

 

Bestill samtale

Invester i deg selv

Vår mest vanlige pakke

4 ganger er ofte nok til å få en følelse av at du har et mye større potensial i deg enn du opplever i dag. Mange velger å kjøpe denne pakken flere ganger for å fortsette i god steam. Vi kan også skreddersy en pakke til deg. 

Basic Pakke

3500,-

Du sparer 500,-

4 ganger á 90 minutter

BESTILL NÅ

Basic Delbetaling

2000,-/mnd

2 betalinger

4 ganger á 90 minutter

BESTILL NÅ

Kickstart din indre vekst med Minikurs - Vær din egen guru! 

Vil du ha mer ut av din gurureise?

Kombiner 1-1-samtaler med gruppeundervisning. 

 

På Minikurset - Vær din egen guru! får du den grunnleggende undervisningen som er basis for alle våre samtaler. I 1-1-samtaler med meg ser vi på dine potensialer.

Husk at det du ser på som dine utfordringer, er dine fantastiske edelstener og muligheter for forståelse og vekst!

Få beskjed når påmeldingen åpner!

Det er ingen forpliktelser forbundet med å stå på venteliste. Det betyr bare at du får beskjed først når påmeldingen åpner!

Jeg vil aldri dele eller selge din informasjon med utenforstående.

Det lille ekstra med eteriske oljer

Hva er eteriske oljer?

 

Eteriske oljer er essensen i alt plantemateriale. Det kan komme fra bark, kvae, nåler, røtter, nøtter, blader, blomster og stilker. De reneste oljene er mye mer potente enn planten i sin naturlige form.

 

Hvordan påvirker eteriske oljer deg

Oljene har en magisk effekt på deg når de blir brukt bevisst i din selvutviklingsprosess.

De fleste eteriske oljer vibrerer på en høyere frekvens enn det mennesker gjør. Når du kommer i kontakt med oljer av høy kvalitet, blir du påvirket av deres høye vibrasjon. Du begynner å vibrere høyere selv også. Da må grumset/mørket i deg vike, og du føler deg bedre. Akkurat som når du slår på lysbryteren i et mørkt rom.

Hvorfor kombinere coaching og eteriske oljer 

 

Å kombinere et coachingforløp med eteriske oljer vil gi deg enda et moment fremover på din gurureise. De edle dråpene med eteriske oljer fra dōTERRA er jordens gaver til deg som ønsker å løfte deg selv til stadig høyere nivå. Både fysisk, emosjonelt og spirituelt.

 

Akkurat som våre selvutviklingsreiser er forskjellige, er oljereisene det også. Hvis du bærer på mye ”grums” fra fortiden, med mye følelser av skam, skyld, bitterhet, misunnelse og den type følelser, vil oljene ”riste litt løs” i deg. Når du ønsker å høyne din vibrasjon, må du før eller siden kvitte deg med grumset fra fortiden. Oljene rister og graver i grumset slik at det kommer til overflaten i din bevissthet. Hvis du klarer å møte følelsene uten å dømme, kan du gi slipp på de. Noen ganger for alltid, og noen ganger stykkevis og delt.

 

Dette kan være utfordrende å stå i alene. Derfor jeg er her for å støtte deg, og hjelper deg med å se dine misforståelser og begrensende overbevisninger. Ofte er det bare et nytt perspektiv, og en ny forståelse som kan transformere hele opplevelsen for deg. Når du først har forstått, kan du ikke gå tilbake og gjøre det om til ikke-forstått. Du kan bare forstå mer. 

 

Det er verdt å nevne at når noen oljer rister i deg, er det andre oljer som støtter og løfter deg. Når de brukes riktig, utfyller de og coaching hverandre, og du får mest mulig ut av forløpet ditt mot å bli din egen guru.

 

Oljene kan du bestille gjennom meg, og du får full opplæring i hvordan du skal bruke de mest effektivt til ditt behov. Med en dråpe av gangen lærer du å implementere oljene slik at de blir en naturlig del av din hverdag.

 

Du kan lese mer om oljene og gå til bestilling her.

LES MER OM ETERISKE OLJER OG BESTILL HER