Hjertets magnetisme og livets magi

 

Kjærlighetssuppe - Eller Love Soup som vi sier på engelsk.

Savner du en gruppe eller miljø hvor du tør å ta av deg maska og vise oss hvem du er?

Jeg er så superheldig og deltar for andre året i et coaching/guide program som går i USA. I år er vi 40 stykker, inkludert lærerne, som møtes på Zoom fra store deler av verden.


16 av de som er med i år, kjenner jeg fra i fjor. De andre 24 møtte jeg for første gang i helgen. I fjor fant gruppen raskt frem til det jeg vil kalle kjærlighetsfrekvensen. Tenk deg en weekend hvor du bader i denne frekvensen store deler av tiden. Det var en av mine kolleger i fjor som kom på uttrykket Love Soup, og det har fulgt oss siden.
 

Det handler om det usynlige feltet vi skaper sammen når vi slapper av og åpner hjertet. (Hvis du ikke legger merke til dette feltet når du er midt i det, er det fordi du har mye tanker i hodet). Jeg elsker å være i det feltet. Det rører alltid noe...

Les mer....

The Dance Of The Shadows

Photo from Canva

 

I had not been on the dance floor for a long, long time. I thought I knew all the steps and the moves. Thought I was in control.

 

Until one day. There I am in the spotlight on the dance floor. In the light, I feel comfortable and safe. Convincing myself that everything is fine. But, for something that seems forever, I have sensed a threat to my wellness, louring in the darkness. It feels like piercing eyes are watching my every movement, wanting my attention. Getting closer.

Desperately, I’m looking for another dance partner. Someone less scary, more familiar. I find it. An old habit.

 

I want to signal to whoever has taken an interest in me from the dark, that I’m not available. I already have a dance partner, and I like this one very much, thank you! My attempts to distract myself fail miserably. It’s impossible to ignore the presence that is following me. I feel the interest of the one I’m holding passing. I let it go.

...

Les mer....

Tomme rom - Når smerten forsvinner, hva blir igjen da?

Uncategorized Feb 04, 2021

 

Øynene venner seg gradvis til mørket. Jeg konsentrer meg om å flytte føttene fra den ene steinen til den neste, uten å bomme eller miste balansen. Det er høyvann og vannet er kaldt. Det er ikke plass til å kjenne på bekymringer eller vonde følelser. Alt fokus er rettet mot neste steg.

 

Det var en tid da jeg ble stressa av å ta fokuset vekk fra hvordan jeg hadde det inni meg. Det er merkelig at man kan bli så god venn med smerten at den savnes når man blir tvunget til å konsentrere seg om noe annet. Smerten kan ta så stor plass, at når fokuset flyttes oppstår et enormt tomrom. Man føler seg plutselig avkledd. Ubevisst famler man etter de vonde følelsene igjen, trykker de til brystet som om det var en lenge savnet elsker, og man føler seg litt helere igjen. Det gjør vondt, men det er trygt. Man kjenner i alle fall smerten. Vet hva man får....

Les mer....

Den raskeste veien til Jubel i Hjertet

 

Samme hvor du er i livet, hva du dealer med og hvor du har tenkt deg. Den raskeste veien til Jubel i Hjertet er å innse at du er spirituell. Du er et spirituelt vesen med en fysisk kropp du drar omkring i livet. Gjennom kroppen din opplever du hvordan det er å være menneske. Med gleder og sorger, smerte, bliss og ekstase.

 

Har du tenkt på det?

Hvor kommer energien fra, som gjør det mulig å forflytte kroppen din? Som sørger for at hjertet ditt slår, og lungene utvider og trekker seg sammen. Du trenger ikke tenke eller gjøre noe for det. Hvor kommer energien som driver kroppen inn? Jeg mener ikke maten, men det som kommer før det. Først av alt.

 

Doningen er snart 50

I min uvitenhet, er jeg stort sett lykkelig og uendelig takknemlig for dette fantastiske fremkomstmiddelet jeg har blitt tildelt. Til tross for periodisk rovdrift på inventaret, i form av usunne vaner, kritiske tanker og...

Les mer....

Visste du at eteriske oljer har et hemmelig språk?

 

Når du starter ditt forhold til eteriske oljer, blir du smått oppmerksom på en stille visken fra dypet av ditt indre. Med rene, deilige dufter, løfter de dine sanser og forfører deg sakte. De kan få frem lekenheten i deg. Inspirere deg og glede deg.

Nå finnes det hundrevis av eteriske oljer, og noen er mer høylytte en andre. Nesten uhøflig kan disse prøve å fange din oppmerksomhet. Det føles som de roper, pirker og graver i deg. Du kan av og til lure på om du kan stole på dem. Hva er det de prøver å fortelle deg? Prøver de å lure deg? Hva er denne gufne følelsen? Hvorfor kommer disse minnene tilbake nå? Er du ikke ferdig med disse gamle greiene? Du trodde kanskje du hadde hatt det oppe til vurdering og ryddet det av banen for lengst?

 

Ikke for pyser, men det ender alltid godt

Den gang ei. Det er alltid et lag til. Og enda ett, og enda ett. Du...

Les mer....

10 Grunner til at du bør har et hellig morgenritual

Hvordan du starter dagen din, påvirker hvordan du føler deg, hvordan du får andre til å føle seg, og til syvende og sist, hele livet ditt. Det høres kanskje voldsomt ut, men heng på her.

Hvordan starter dagen din?

 

Er det slik?: Alarmen på telefonen bryter insisterende gjennom søvnen alt for tidlig. Du strekker ut armen, og trykker på snoozeknappen. Du kan ikke fatte at det er morgen allerede. Det føles som du akkurat har sovnet. Du så på tv, eller ble liggende i sengen og skrolle på telefonen alt for lenge i går kveld. Når du endelig lukket øynene, var du overtrøtt og kanskje så overstimulert at det tok lang tid før du sovnet.

 

Alarmen bryter stillheten for andre gang, og du kjenner deg utslitt. Du må ligge litt til, før du klarer å samle nok motivasjon til å komme deg ut av senga. Det som til slutt vekket deg, var...

Les mer....
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.