Visste du at eteriske oljer har et hemmelig språk?

Jul 16, 2020

 

Når du starter ditt forhold til eteriske oljer, blir du smått oppmerksom på en stille visken fra dypet av ditt indre. Med rene, deilige dufter, løfter de dine sanser og forfører deg sakte. De kan få frem lekenheten i deg. Inspirere deg og glede deg.

Nå finnes det hundrevis av eteriske oljer, og noen er mer høylytte en andre. Nesten uhøflig kan disse prøve å fange din oppmerksomhet. Det føles som de roper, pirker og graver i deg. Du kan av og til lure på om du kan stole på dem. Hva er det de prøver å fortelle deg? Prøver de å lure deg? Hva er denne gufne følelsen? Hvorfor kommer disse minnene tilbake nå? Er du ikke ferdig med disse gamle greiene? Du trodde kanskje du hadde hatt det oppe til vurdering og ryddet det av banen for lengst?

 

Ikke for pyser, men det ender alltid godt

Den gang ei. Det er alltid et lag til. Og enda ett, og enda ett. Du kan gå lei. Selvutvikling med eteriske oljer er ikke for pyser. De kan ha et påtrengende potensial til å drive deg fremover.

Villig eller motvillig, vil oljene høyne din vibrasjon. De vil ditt aller beste. De vil at du skal føle deg vel, ha indre ro og utnytte ditt potensial. De er som hellige skatter fra naturen. De kommuniserer med din sjel og visdommen i dypet av ditt indre. Stille minner de deg på at du også er natur. De lengter etter din samhandling, ivrige etter å smelte sammen med deg, og forvandle din hverdag.

 

Eteriske oljer fra dōTERRA har en intensjon og et potensial

Når du bruker en olje, har den potensial til å hjelpe deg å se dine misforståelser og mønstre som ikke tjener deg. Når du blir oppmerksom på en misforståelse gir det ikke mening å holde fast ved den.

Ved jevnlig bruk og tålmodighet, vil oljene vise deg hvor du har en blindsone, et mønster som henger igjen, en misforståelse som hindrer deg i å oppnå det du vil. Det er ikke alltid hyggelig eller behagelig. Men over tid så kan det bli ekspansivt og ikke minst spennende å være deg. Du begynner å observere deg selv på en annen måte. Etter hvert som dere samarbeider bedre, har oljene potensial til å vise deg, guide deg, støtte deg, løfte deg, balansere og ekspandere deg og ditt potensial.

 

Lær deg oljenes språk og bli kjent med deg selv

Lær deg oljenes hemmelige språk. La de dyrebare og edle dråpene fylle dine celler. La de forføre deg og bli ett med deg, og skap transformerende magi i hverdagen.

Med erfaring, vil du vite hvilken olje du trenger her og nå. Eller så vil oljene kommunisere det til deg.

 

 

Vær leken og lytt

Vær leken, eksperimenter og prøv deg frem med oljene. Lytt til ditt indre. Det er der kommunikasjonen foregår. Mer enn høre, vil du mer VITE hva de prøver å fortelle deg. Over tid blir du treffsikker og vet nøyaktig hva de vil, og hva du trenger. Du vil bli fasinert og forført.

 

Et vakkert språk

Ja, eteriske oljer har et språk. Et vakkert ett. Er du åpen for deres subtile hvisken, vil du erfare at de har et dypt sjelelig og ærlig språk. Du og oljene kan utvikle og skape et elskelig, produktivt, spennende og langvarig forhold. Et forhold som kan gjøre deg bevisst på hva du trenger, ikke bare av oljer, men av sunne grenser, jording og støtte, emosjonelle og mentale løft, støtte til kroppens immunforsvar, og kroppens systemer.

De kan hjelpe deg å holde fokus, beholde roen, harmonisere natten, gi deg en god start på morgenen, og følge deg trofast gjennom dagen.

Du tenker kanskje at du på et eller annet tidspunkt vil slutte å forundres over oljenes magi, men jo mer erfaring du får, jo mer forundret vil du bli.

 

 

Velg eteriske oljer av den beste kvaliteten

Det jeg har beskrevet over forutsetter at du bruker oljer av den aller beste kvaliteten, og da mener jeg dōTERRA sine oljer. Det er de eneste jeg kjenner til fordi de kan garantere for kvaliteten. Du kan stole på at de er helt trygge å bruke, så lenge du holder deg til det som står på flasken, eller på sidene til dōTERRA. Her kan du lese mer om dōTERRAs sikkerhet og kvalitet

 

Kombiner eteriske oljer og coaching for din transformasjon

Det fins utallige måter å bruke eteriske oljer, men min favoritt-måte er å kombinere de med coaching for å støtte meg og kundene mine i vår individuelle og felles gjennombrudd, på vei til å bli vår egen guru.

Her kan du lese mer om gjennombrudd med 1-1 coaching.

Du kan lese mer om oljene og bestille via denne siden: https://www.jubelihjertet.no/eteriske_oljer. 

La deg friste og sjekk det ut! Jeg gleder meg til å introdusere deg for oljene. Kanskje blir dere en match made in heaven!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.