Den raskeste veien til Jubel i Hjertet

Feb 04, 2021

 

Samme hvor du er i livet, hva du dealer med og hvor du har tenkt deg. Den raskeste veien til Jubel i Hjertet er å innse at du er spirituell. Du er et spirituelt vesen med en fysisk kropp du drar omkring i livet. Gjennom kroppen din opplever du hvordan det er å være menneske. Med gleder og sorger, smerte, bliss og ekstase.

 

Har du tenkt på det?

Hvor kommer energien fra, som gjør det mulig å forflytte kroppen din? Som sørger for at hjertet ditt slår, og lungene utvider og trekker seg sammen. Du trenger ikke tenke eller gjøre noe for det. Hvor kommer energien som driver kroppen inn? Jeg mener ikke maten, men det som kommer før det. Først av alt.

 

Doningen er snart 50

I min uvitenhet, er jeg stort sett lykkelig og uendelig takknemlig for dette fantastiske fremkomstmiddelet jeg har blitt tildelt. Til tross for periodisk rovdrift på inventaret, i form av usunne vaner, kritiske tanker og uunngåelig synlig utvendig forfall, føler jeg meg i god skikk, selv etter snart 50 års bruk. Jeg kan delvis takke gode gener og høykvalitets drivstoff i diverse former for at jeg føler meg såpass bra.

Min kjære har et uttrykk han har funnet på, og som han bruker jevnlig: ”selvskryt er også skryt” sier han. Og det synes jeg at jeg kan unne meg. Fuck Janteloven ass!

 
 

Tre viktigste grunnene til at jeg føler meg såpass glad

Dog, mer enn gener og drivstoff, er det tre andre grunner til min forsterkede følelse av velvære. Det er en læringskurve her altså, men:

 

  1. Jeg har sluttet å dømme meg selv. 

Det vil si, jeg tar meg i det raskere når jeg gjør det. Når jeg opplever enten stagnasjon, eller en lavere følelse, vet jeg av erfaring at det ofte kommer fra min egen bedømmelse. I min uskyldighet har jeg dømt meg selv, og ingen dømmer meg så hardt som jeg dømmer meg selv. Jeg har store krav og ambisjoner. Når forventningene ikke blir innfridd, er jeg ofte både dommer og bøddel. AU!!!! Når jeg ser det, gir det ikke mening å fortsette med det og jeg kan gi dommeren fyken.

 

  1. Jeg har sluttet å bry meg så mye om hva jeg tenker.

Det vil si, jeg tar meg i det raskere når jeg ser at jeg har gitt tankene mine mye oppmerksomhet. Til tross for volumet av oppmerksomhet tankene har krevd, fører det til mer tanker og ofte frustrasjon. Når jeg ser det, gir det ikke mening å fortsette å fore disse tankene. Joda, de vil fortsette å trenge seg på. Det tar aldri slutt. Forskjellen er at jeg gir beng i hva disse tankene maser om. Ytterst få av de har noe konstruktivt å formidle uansett. Når jeg bruker oppmerksomheten på andre ting, avtar de som ikke er konstruktive.

 

  1. Det aller viktigste er at jeg har tatt inn over meg at jeg er spirituell.

Nå skjønner jeg bare ikke greia med å være så flau for å si det høyt. Å være spirituell er den naturligste ting i verden. Vi er alle spirituelle og alt er spirituelt. Alt vi opplever er spirituelt. Vi er bare ikke så vant til å bruke det ordet her i Norge. Det er et fremmed og litt kleint ord for mange, og vi mangler en felles forståelse for hva det egentlig betyr.

 

 

Hva betyr det å være spirituell?

For meg betyr det å nære mitt indre liv. Kommunisere med kroppen. Lytte innover. Mot hjertet. Som jeg tror er hovedsentralen for mottaket av energi. Den energien, den livskraften som kommer gjennom meg, den vil meg noe. Den sender signaler som jeg kan velge å følge.

I det siste har jeg lagt merke til at jo mer jeg følger signalene, og gjør noe med det, jo mer åpner det seg muligheter jeg ikke har sett før. Når jeg prøver å bremse fordi jeg er ukomfortabel med farten, er det mer stressende enn å prøve å henge med i svingen.

Når jeg føler meg ukomfortabel, usikker, redd og tviler, vet jeg at det er tankene som gjør at jeg føler på dette. Ukomfortabel, uskikker og redd, er jeg ganske sikker på at jeg kan stå i. Jeg har tross alt livslang erfaring. I det øyeblikket jeg ser at det er tanker som er skyld i disse kjipe følelsene, blir det lettere å holde ut. Og ofte skygger de banen. De liker ikke å bli tatt i kontroll.

Når tvilen tar meg, derimot, og dommeren overtar, da knekker jeg. Nesten. Jeg knekker jo ikke på ordentlig. Jeg er ganske fleksibel har jeg erfart. Før eller siden ser jeg at det også er tanker, og da kan jeg gi de på båten. Hvem er jeg til å dømme uansett?

  

 

Virkelig, hvem er jeg til å dømme?

JEG er en av 8 000 000 000 mennesker på denne jorda. Ingen er helt lik meg. Livskraften lever seg selv ut gjennom meg. Det er ikke tilfeldig at jeg er her akkurat nå. Livskraften som er skaperen av alt jeg kan se, og ikke se, leves ut i meg som den gjør i deg. Jeg vil aldri forstå fullt ut hvor intelligent den er, eller hvilke potensialer den vil leve ut gjennom meg. Hvis jeg tillater.

  

Hva kan du gjøre?

Du kan begynne å observere hvordan du føler, reagerer og blir trigget. Alt handler om deg. Ingen kan få deg til å føle noe som helst. Det er du som lager opp historier, meninger og trossystemer om det du opplever. Det meste skjer på autopilot. Du må bli bevisst det du tidligere har vært ubevisst. Bli en observatør som ikke tar alt personlig, og still spørsmål. Hva vil livet med meg? Hva skal jeg lære av dette?

 

Det er en læringskurve som aldri slutter, men med økt bevissthet på hva som egentlig skjer i deg, er det lettere å følge signalene. Å følge signalene vil gi deg mer velvære. Noen ganger vil den også utfordre og skremme deg. Da det er godt å vite at du er et spirituelt vesen, i stand til å observere og erfare livet gjennom doningen din. Kroppen din.

 

Livskraften er i oss alle, og den er spirituell. Den kan egentlig aldri skades. Den forandrer bare form. Den kommer gjennom deg, og prøver å fange din oppmerksomhet. Den vil kommunisere med deg. Vise deg at det er en enklere vei til Jubel i Hjertet. Den veien er deg!

 

Vil du bli flinkere til å fange opp hva livet ønsker å kommunisere gjennom deg, slik at du kan benytte mer av ditt iboende potensial?

Jeg underviser deg hvordan Tre Prinsipper er fundamentet for alle dine erfaringer. Du blir din egen guru og kan leve livet med mer verdighet, i oppoverbakker som i nedoverbakker. Kombiner undervisning i gruppe og 1-1 samtaler for best og raskest effekt. Gå hit for bestilling!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.