Eteriske oljer fra dōTERRA

Hverdagsmagi

Spre beroligende aroma i luften, smaksett mat og drikkevann, og smør deg inn med de deiligste dufter. 

De rene oljene fra dōTERRA gir luksusfølelse fra morgen til kveld.

 

 

Gå til bestilling

Her får du oppskrift på hvordan du bestiller.

Gå til oppskrift og bestilling

Hvorfor skal du bruke eteriske oljer til personlig utvikling?

Rene eteriske oljer fra dōTERRA er kraftfulle verktøy fra naturen som har potensial til å støtte deg spesielt når du er i endring. Når du begynner å bruke eteriske oljer, vil de gi støtte til alle kroppenes systemer. Oljene hjelper ikke bare den fysiske kroppen din, men også den mentale, emosjonelle og spirituelle delen av deg. Ved bevisst bruk over tid, vil oljene hjelpe deg å få kroppen mer i balanse. Det vil si at du blir mer og mer selvhelende.

Hva vil det si å være selvhelende?

Å være selvhelende betyr at du har så god kontakt med kroppen din, at du vil ”vite” hva du trenger. Vondter er symptom på at noe er i ubalanse. Det er et signal til deg at du bør gjøre noen korrigeringer.

I vår moderne verden er vi vant til å behandle symptomer med medisiner som demper symptomene slik at vi ikke lenger får vondt. Eteriske oljer er ikke en erstatning for medisiner, men de kan i mange tilfeller være et gunstig tillegg. Det viktigste er at oljene hjelper deg å kommunisere bedre med kroppen din. Fordi din bevissthet øker, og kommunikasjonen med kroppen blir bedre vil du oftere forstå hvordan ting henger sammen og hva som må korrigeres.

Eteriske oljer gjør det mulig å forstå årsaken, og så gjøre noe med den. Det gjelder også for din mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Alt henger sammen. Det er det vi kaller helhetlig helse.

Hva jeg mener med spirituell

Med spirituell mener jeg at vi øver oss på å løfte blikket vårt, og prøver å være åpne for at det er mer til vårt liv, og alle andres, enn det vi erfarer i dag. Det er alltid noe vi ikke ser av hele bildet. Vi vil aldri se hele bildet fordi det er alltid noe mer. Denne innstillingen gir oss så mye håp. Når det butter, vet du at det er universet som kommuniserer til deg at det er noe du ikke ”ser” eller ”forstår.” Det gjør det interessant å finne ut hva det handler om, og dine sorger eller vondter blir mindre vonde bare av å vite det.

Hva har det med eteriske oljer å gjøre?

Jo, de aller fleste eteriske oljer, og særlig de fra dōTERRA som kan garantere for renhet og kvalitet, vibrerer på høyere frekvens enn de fleste menneskers kropper. Et menneske som er generelt sunn og glad vil vibrere på en høyrere frekvens, enn et menneske som alltid er bekymret og har noe å klage på. Alt er energi.

Når du bruker oljer over tid, vil oljene hjelpe deg å rense kroppen for negativ påvirkning fra luft, vann, mat, parfymer og andre kjemikalier du puster eller smører på kroppen og i håret hver dag. Det hjelper selvsagt mye hvis du i tillegg slutter å bruke produkter med hormonforstyrrende stoffer i. Eventuelt at du bytter ut produktene med renere produkter.

Resultatet

Når ”dritten” kommer ut, vil du vibrere på en høyere frekvens du også. Du vil bli flinkere til å velge og gjøre ting som er riktig for DEG! Du blir flinkere til å sette grenser for deg selv og andre. Du blir flinkere til å ta vare på deg selv. Når støyen inni deg blir mindre og så helt borte, har du fantastisk kontakt med hele kroppen din, og ditt indre. Du vil være mer stødig i de fleste sammenhenger. Ytre påvirkninger er ikke lenger ett problem. Du har det godt med deg selv.

Har du i tillegg en driv, eller et ønske om å se et større bilde, forstå mer om hva som er meningen med ditt liv, så er du allerede godt i gang. Da er det bare å fortsette. For magien vil komme når støyen blir borte. Og magien kan du ha hver dag!

Magien

Med magi så mener jeg den subtile følelsen av velbehag, ro, harmoni og tilfredshet. De øyeblikkene hvor alt er bare perfekt. Det har sjelden noe med materielle ting å gjøre. Ofte har det heller noe med naturen å gjøre. Som å få med seg at solen går opp eller ned.  Eller se en sommerfugls dans mellom åkre og blomster. Å se og høre barn leke og le. Å stå med oppvasken og plutselig komme på et hyggelig minne. Det kan være disse små tingene som skjer hele tiden, men som vi ofte ikke legger merke til når vi har så mye støy på innsiden. Når roen er der, og du får med deg mer at dette, vil det fylle på ditt lager av velvære og tilfredshet.

Les om Eteriske Oljers Hemmelige Språk her.

Effekten - The ripple effect

Effekten av alt dette er at du stråler som du aldri har gjort før. Du utstråler ro og tilstedeværelse. Du vil være mer avslappet til livet selv om du tar det mer seriøst enn noen gang. Du vet nemlig at din viktigste oppgave er å sørge for at du har det bra på så mange måter du kan. Da får du et helt annet overskudd til å bidra til din familie, venner, kolleger og resten av verden. Når du skinner ditt lys, blir andre tiltrukket av deg. De vil vite hva du gjør, hva som er din hemmelighet, og hva du gjør for å skinne ditt lys så strekt. Da er det på tide å virkelig hente frem det som bor i deg, og som lengter etter å få komme til uttrykk.

Heidi

"Jeg har vært så heldig å bli kjent med Doterras oljer, og bruker disse flittig i mitt arbeid mot en framtid preget av kjærlighet på alle nivåer. Denne reisen har vært tøff, men føler jeg har kommet utrolig langt på veldig kort tid."

Verden venter på deg!

Verden venter på ditt uttrykk. Det er en grunn til at akkurat du er der du er, og er den du er. Verden trenger ikke kopier, verden trenger flere stødige, modige, kjærlige mennesker som bidrar på sin måte. Med sitt talent, sitt uttrykk, sine ferdigheter, kunnskap og visdom og mot. Slik kan vi motvirke kaoset og opprette balanse. Ikke bare for oss selv, men for jorda og alle som lever på den. Det gir håp! Det er dette jeg kaller å ”lære deg å bli din egen guru.”

Fra dypet av mitt hjerte ber jeg deg om å finne motet til å skinne ditt lys! Vær så snill, la verden få se hvilket gull du bærer i ditt indre. La oss høre din stemme, se ditt uttrykk og føle ditt hjerte! Verden trenger akkurat deg og det du bærer i deg! Det er derfor du er her!

Jubel i Hjertet
Jubel i Hjertet - Ditt ansvar

Din velvære og tilfredshet er ditt ansvar

Det vet du innerst inne, men tar du ditt ansvar? Hvis det gjør vondt i ditt indre, er det kanskje på tide å gjøre noe med det?

Er du klar til å investere tid og penger i eteriske oljer av den beste kvaliteten fra dōTERRA og la oljene støtte deg som gode venner på din gurureise?

Det krever dedikasjon og tid. Det er mye å sette seg inn i, men du starter i det små, med det som er rett for deg. Dedikasjon er viktig så du ikke skuffer deg selv, og sløser med oljene hvis de blir stående ubrukt i et skap. Lytt til kroppen din, og kjenn etter om dette er riktig for deg. Hvis du er klar for å gjøre en avtale med deg selv, og gå inn for dette betyr det at du er:

  • Modig
  • Sterk (i hodet)
  • Dedikert
  • Du tar ansvar for deg selv
  • Du vet innerst inne at du vil noe, du har en driv.

Jeg vil også legge til at du er på rett vei! GRATULERER!

Er du klar for varig endring og til å introdusere eteriske oljer fra dōTERRA til ditt liv?

 

Vil du la meg hjelpe deg på din olje og gurureise? Jeg vil veldig gjerne være her for deg og støtte deg på veien. Hvis du velger et medlemskap i dōTERRA gjennom meg får du dette:

  • Tilgang til å kjøpe eteriske oljer til den beste kvaliteten fra dōTERRA.
  • Gratis oppfølging i hvordan du kommer i gang - webinar (virtuelt møte).
  • Gratis hefte (pdf – cirka 50 sider) på norsk med de vanligste bruksområdene, og hvordan du skal bruke dine første oljer.
  • 500,- i rabatt på din første coachingpakke (hvis du ønsker personlig coaching). Les mer om coaching og bestill coachingpakke her. Bruk Kupongkode: PINKPEPPER (Pink Pepper er oljen for selvaksept).

 

 

Hva er ditt neste skritt?

 

Medlemskap og bestilling

Les mer om hva et medlemskap i dōTERRA betyr for deg og gå til bestilling!

 

Les og bestill!

 

Ditt gjennombrudd

Ønsker du personlig veiledning? Jeg underviser deg hvordan du kan bli din egen guru.

 

Les og bestill!

 

 

Bestill samtale

Er du usikker? Bestill en 20 minutters uforpliktende samtale! 

 

Bestill samtale!

Er du ikke klar enda, men har lyst til å følge med?

Meld deg på e-postlisten. Jeg sender deg mail som handler om eteriske oljer, og hvordan det kan endre livet ditt.

Jeg vil aldri sende deg spam. Du kan melde deg av listen når som helst.