Om Trine - Den korte versjonen

 

Jeg heter Trine, er coach/guide og underviser deg i hvordan du kan bli din egen guru ved å bli bevisst din medfødte visdom, indre kraft og evolusjon. Din sanne natur. Det åpner opp for uante muligheter for forståelse, vekst og transformasjon. 

Jeg er lidenskapelig opptatt av at som mange som mulig kan velge og leve med god helse, velvære og tilfredshet. Ved å ta vare på oss selv, og påvirke så mange som mulig med vårt eget lys og Jubel i Hjertet, kan vi endre verden sammen.

Hvordan jobbe med meg

Det er mange muligheter til å jobbe med meg. Vil du vite hvordan vi kan jobbe bra i team, er du velkommen til en gratis og uforpliktende samtale. Du kan bestille tid til samtale her.

1 - 1 Samtaler

  • 4 x 90 minutter (mest vanlig) - Bestill her!
  • 3-4 dager intensivt
  • 12 x 1,5 time over tid

Ta kontakt for alternativer som passer for deg her! 

 

Kurs

Minikurset Vær din egen guru!

Bli kjent med din medfødte visdom.

4 x 1,5 time i gruppe på Zoom. 

Gå til påmelding her!

Foredrag

For arbeidsplasser eller foreninger som trenger en oppmuntring eller support i en omstillingsfase.

Ta kontakt for alternativer som passer for deg her!

Selvmordsforebygging

Foredraget "Fra selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet" er min egen historie. I god kombinasjon med "Vær din egen guru!"

Ta kontakt for alternativer som passer for deg her!

Om Trine - I den litt lengre versjonen. Det handler mest om deg. 

Alle har vi samme tilgangen til indre ro, glede og velvære, men ikke alle har like naturlig for det.

Jeg er overbevist om at alle som ønsker, kan føle seg bedre, oppleve mer velvære, ro og Jubel i Hjertet de fleste dager. Det som til slutt utgjør hele livet. Noen er heldige og har det medfødt som en personlighet. De fleste jeg kjenner har ikke det, men klarer allikevel å leve et tilfredsstillende liv. Noen få har hatt innsikter som har forandret livet for alltid.

Om ikke å passe inn

Jeg kjenner også mange som selv om de tilsynelatende har det bra, har noe i seg som de ikke klarer å definere. De forstår ikke hvorfor de ofte har tungsinn, føler seg nedstemt, føler seg utenfor og at de ikke passer inn. At det må være noe galt med dem. Av og til lurer de på om de ble byttet om på barselavdelingen, fordi de føler seg fremmed i sin egen familie. Som voksne har de lært seg å passe inn, men de kan fortsatt føle seg ensomme på innsiden. Hvis du er en av dem, vit at jeg forstår hvordan du har det. Jeg hadde det slik selv i mange år.

Om å gå inn for en endring

Jeg er altså overbevist om at alle som vil, kan føle seg bedre. Hver dag. For de fleste av oss innebærer det å forstå eller se noe nytt. Vi må slutte å tro på våre egne tanker, og se etter en annen sannhet. En sannhet som kommer innenfra. Veldig enkelt, men for de fleste av oss ikke så lett.

 

Min erfaring er at det er kun noen få forunt å få noen innsikter som forandrer livet for alltid. Da jeg skjønte at jeg ikke var en av de få, måtte jeg gjøre noen valg, og jeg gikk inn for endre hvordan jeg følte meg. 

 

Jeg var nemlig lenge der at jeg var langt fra å ha det bra. Helt i kjelleren, i det dypeste mørke og fortvilelse var jeg. Jeg hadde samtaler med flere psykologer, og jeg fikk medisiner mot depresjon og søvnløshet. Sporadisk kontaktet jeg et par astrologer og spåkoner i håp om at det skulle gi meg mer klarhet. Disse tingene hjalp bare litt i korte perioder.

 

Over tid vokste min indre smerte i takt med min misforståelse. Misforståelsen bestod i at det var det noe galt med meg i utgangspunktet, og at andre kunne fortelle meg hva jeg skulle gjøre med det. Fordi hverken jeg eller noen jeg var i kontakt med, hadde fokus på min indre visdom, min sanne natur og evolusjon, ble ting bare verre. Den indre smerten bare vokste. Jeg følte meg verdiløs og som en byrde for alle jeg kom i kontakt med.

 

Jeg klandrer ingen for det som skjedde. Vi visste bare ikke bedre noen av oss. Jeg visste ikke det jeg vet i dag.

  

Det endte med et selvmordsforsøk. Jeg ble reddet i tide, men følelsen av å være mislykket var heller forsterket enn å kjenne takknemlighet for livet. En stund.

Om å vende blikket innover istedenfor utover

For jeg fikk endelig hjelp som rørte noe dypt inne i meg. Noe hadde vaket i meg en stund, men jeg visste ikke hvordan jeg skulle forholde meg til dette noe. Jeg kjente bare at det krevde min oppmerksomhet. Heldigvis fikk jeg hjelp og støtte på veien til å finne ut av det.

 

Dette var i 2006, og det var starten på min selvutviklingsreise. I mange år trodde jeg at jeg måtte se utover etter mine svar. Jeg trodde det var noe feil med meg siden jeg ikke passet inn. Og jeg så til andre for å forstå hva jeg måtte rette på. En vanlig misforståelse. Et sted på veien begynte jeg å vende blikket innover isteden. Inn i meg selv, og det var der jeg virkelig begynte å oppdage magien i livet.

Visdom blir kompetanse

Det viser seg at jeg har en egenskap hvor jeg omsetter visdom til kompetanse som er til hjelp for andre. I 2011-2012 tok jeg en coachutdanning innenfor NLP (Nevro Linguistisk Programmering) og ble NLP Master Practitioner. Jeg jobbet som coach på Sandefjord Helsepark fra 2012 til 2014. I denne perioden stod jeg også frem og fortalte min historie ”Fra selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet.” Det ble til et foredrag jeg holdt for veldedige organisasjoner, som LEVE og Kirkens S.O.S. 

 

I 2014 valgte jeg å bli med min kjære til Italia. Der ble vi i fem år. Jeg fortatte å ha coachingtimer på nett og hadde gruppeundervisning i et internasjonalt miljø. I tillegg hadde jeg tid til eget studium av hvordan jeg kan bli en enda bedre mentor og coach. Det er et evig prosjekt. Nå er jeg tilbake i Sandefjord, og trives veldig godt her. 

 

NÅ: Vinteren 2020-2021 deltar jeg i et seks måneders coachingprogram med lærere fra USA, kalt The Rewilding Guide Program. Her lærer jeg å bli en bedre coach og guide for deg som vil se til din egen visdom, sanne natur og evolusjon, og hvilke muligheter som åpner seg for deg når du gjør det. Lite aner vi nemlig om hvilke effekter vi skaper når vi begynner å forstå oss selv bedre, ikke bare for oss selv, men for de fleste rundt oss og samfunnet vi lever i. For det blir effekter når naturen gjenopprettes. 

Om å slippe den indre kraften fri

Det er egentlig ikke et valg. Hvis du fortsetter å prøve å kontrollere den, blir du før eller siden sliten, kanskje også syk. Derfor er en forandring nødvendig. Det er på tide å slippe den indre kraften løs. Mange opplever kraften som fremmed og skremmende, og noe som truer en kjent og trygg verden.

 

Det er her jeg er en god støttespiller. Jeg underviser deg hvordan du blir kjent med din egen visdom og kraft, og hvordan du skal slippe den til i hverdagen. Det vil transformere hvordan du føler deg i livet ditt. Jeg støtter deg på veien over tid. Når du føler du står på utrygg grunn, vil jeg være der til du gjenfinner balansen slik at du kan dykke enda dypere i din forståelse av hvem og hva du er. 

Se her for forslag til hvordan vi kan jobbe sammen!

I media

I 2013 fikk jeg en del oppmerksomhet på grunn av foredraget mitt "Fra Selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet." Noen av klippene ligger fortsatt ute. Da de kan ha verdi for noen som trenger å se at det går an å snu fra det ytterste mørke til et liv med tilfredshet og glede, ble jeg oppfordret av en venn til å legge de ut igjen. Bildene er klikkbare.

Intervju med TV Vestfold

I forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging, holdt jeg  foredraget mitt "Fra selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet" for LEVE på HIV, 10. september 2013.

Intervju med NRK

I dag vet jeg at mye av den indre smerten kunne vært unngått hvis jeg hadde hatt kunnskap om hvordan vi alle fungerer, mentalt, emosjonelt og spirituelt. Nå guider jeg andre som vil avsløre sine misforståelser og våkne opp til sin sanne natur, sin medfødte kraft, visdom og velvære.

Jeg prøvde å ta mitt eget liv

I dag er jeg veldig glad for at jeg ikke lyktes med det. Jeg ønsker å bruke noe av tiden min på å hjelpe andre som sliter, deres pårørende og de som jobber med mennesker som sliter.