Én-til-én Coaching

Marianne Kvamseng Aasen

Psykiatrisk sykepleier og leder i dōTERRA

 

Møt Marianne på Facebook eller Oljeheksa på Instagram

 

Jeg kom tilfeldig over Jubel i hjertet med Trine Pedersen. Jeg hadde på det tidspunkt jobbet litt med meg selv og kommet frem til at jeg trengte hjelp med mitt syn på mat og kropp. Jeg har vært på slanking hele livet, og har en vilje av stål så det å gå på diett å gå ned mange 10 kg har for meg vært enkelt. Problemet har kommet når målet er oppnådd. Da har kg kommet i enorm fart tilbake igjen på grunn av at jeg da ikke klarer å forholde meg til en slakkere plan enn selve den strenge dietten.  Jeg har gått mye i dybden på hva dette kan være, og har vært innom mange ulike forklarings hypoteser. Jeg trodde en periode at jeg er en selvsabotør, og at det er ting fra barndom som gjør at jeg ikke fortjener å nå mine mål. Men det ga ingen åpenlys respons i meg. Jeg hadde så vidt begynt å lete i andre forklaringer på hvor dette kommer fra da jeg hadde min første samtale med Trine. Trine har en nydelig rolig og hjertelig personlighet som det er lett å snakke med. Hun har også engen evne til å snu på mine refleksjoner slik at jeg finner svaret inn i meg selv, noe som var utrolig spennende å jobbe med.

I løpet av samtalene fikk jeg hjelp med å finne min egenkjærlighet som ligger inne i meg selv, jeg fikk hjelp med å forstå at jeg kan gå inn dit når jeg trenger påfyll av både kjærlighet, styrke og lys. Så selve årsaken til at man har usunne tankemønstre, usunne leveregler trenger ikke nødvendigvis å brytes ned, om man klarer å se forbi det å inn til kjernen av seg selv.

Jeg kom frem til mine stengsler i løpet av de fire samtalene, jeg fikk også tilsendt to fantastiske meditasjoner som jeg opplevde hjalp meg i å befri meg fra mitt mentale fengsel. Jeg fikk gitt slipp på emosjonelle hindringer fra mennesker som har gitt meg emosjonelle sår oppgjennom barndom og ungdom. Jeg har funnet tilbake til kraften jeg hadde inne i meg selv, som alle har inne i seg selv når vi kommer til denne verden.

Jeg føler meg lett og fri etter disse timene med coaching, og har fått håp om at jeg skal klare å ha et annet og sundt forhold til mat fremover, og at mitt forhold til min egen kropp vil endre seg til det beste for meg.

Jeg skal aldri mer på diett, kroppen min er klok, og vet hva jeg trenger å spise. Jeg skal ha en plan, men ikke en streng diett. Dietter er en av mine trygge soner på grunn av at jeg har gått på diett store deler av livet fra jeg var veldig ung. Vil anbefale Trine og Jubel i hjertet til alle som står fast i livet, og trenger et puff i riktig retning. Tusen takk for god hjelp, jeg er deg evig Takknemlig. Det jeg i tillegg vet, er at jeg gjennom å befri meg fra dette mentale fengslet, så vil jeg nå mine mål på andre deler i livet. For når ett anker løsner, seiler alt mye lettere.

Marianne

 

Ingrid Loe Holand

Eier og leder av Yogaens Hus og leder i dōTERRA 

 

Du finner Ingrid her: Facebook og @sunshine_essential_yogini på Instagram

 

Trine er en perle, en skatt som møter deg dypt i deg selv, der du kanskje ikke har opplevd å ha fått kontakt tidligere. Trine er den som holder lyset for deg når det er mørkt og som viser deg veien du ikke visste fantes, eller bare ante konturene av. Jeg har erfart hennes unike evne til å kombinere kjente teknikker fra veiledning og coaching med det subtile, det sjelelige og det som vanskelig kan beskrives med ord.

 

Trine er for den kresne og selvbevisste som kanskje har gått et lite stykke på veien selv. Med sitt ydmyke og milde vesen er hun kreativ, engasjert og tydelig. Dette skaper det perfekte og trygge veilednigsrommet å lande i. 

 

Etter bare fire samtaler har jeg fått åpnet noen lukkede rom som var helt vesentlig for min egen selvutvikling. Jeg har fått satt lys på og ikke minst satt ord på akkurat det jeg behøvde der jeg var - for å bygge videre på det jeg skal leve av. Og jeg kommer tilbake for mer. Trine har bidratt til en forløsning i meg som har gitt meg større forståelse for min livsoppgave og dermed for min business. Jeg har fått en dypere selvinnsikt som har bidratt til en praktisk og konkret utvikling i min eksisterende bedrift og framtidige foretak. Takk Trine for motet ditt til å bidra!

Heidi

Tusen takk for all hjelp og støtte på en vei som har vært preget av opprydning og tøffe valg. Din evne til å lytte uten å komme med råd, har gitt meg en utrolig mulighet til å finne svar i meg selv. Du har hjulpet meg til å forstå at vi alle har svarene i oss selv, og selv om man ikke ser hvorfor i vanskelige situasjoner blir det alltid til det bedre. Jeg har vært så heldig å bli kjent med Doterras oljer, og bruker disse flittig i mitt arbeid mot en framtid preget av kjærlighet på alle nivåer. Denne reisen har vært tøff, men føler jeg har kommet utrolig langt på veldig kort tid. Så tusen takk Trine! Jeg unner alle å gi seg selv støtten som Trine kan bidra med på veien mot jubel i hjertet. Jeg kommer til å være evig takknemlig.

 

Om eteriske oljer for emosjonell balanse

Jamie Siv Rognstad

Mana Marketing

https://manamarketing.no/

Gratis Facebookgruppe

 

I Mana Marketing jobber jeg med businessutvikling for coacher og eksperter på nett og online markedsføringsstrategier. Jeg har en medlemsgruppe som heter Momentum Insider og flere kurs i synlighet, autentisitet og autoritet. På slutten av 2019 merket jeg at det stagnerte litt i businessen min, og i medlemsgruppa, og jeg trengte rett og slett momentum.

 

Da tok jeg kontakt med Trine og spurte om hun hadde en løsning. Jeg hadde hørt om doTerra oljer og visste allerede at de kanskje kunne gjør en forskjell, men trengte en ekspert på oljer og energier som kunne hjelpe meg til å få fram en olje som ville passe for å få momentum.

 

Trine var med på prosjektet med én gang! Og kom opp med en blanding som var 100% det jeg ønsket meg. Jeg endte med å kjøpe 50 flasker i første omgang, og WOW! for en effekt!

 

Jeg kommer til å ha den oljen i bestilling så lenge prosjektet går, og etterhvert blir det garantert nye prosjekter der jeg skal ha med Trine på teamet.

 

Tusen takk, Trine <3 Dette var bare helt fantastisk!

 

Hilsen Jamie Siv Rognstad

Mana Marketing

Foredrag

Charlotte 

Et av de absolutt varmeste og mest følsomme foredrag vi har deltatt på. Levert med en åpenhet og sårbarhet som kun få kan klare. Vil på det sterkeste anbefale alle å høre dette foredraget uansett bakgrunn og opplevelser da alle vil finne noe å kjenne seg igjen i.

(Om foredraget "Fra Selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet).