Jeg vil leve! - Selvmordsforebygging

Det er ALLTID håp! 

 

I 2006 så jeg ingen annen utvei enn å ta mitt eget liv. Da hadde jeg levd med en indre smerte i mange år. Den gang visste jeg ikke at jeg var et offer for mine egne tanker og misforståelser, og tunnellsynet mitt gjorde at jeg led unødvendig i alt for lang tid.

Etter selvmordsforsøket mitt, fikk jeg hjelp til å se i en annen retningen. Mine øyne åpnet seg, og jeg forstod at det var mer til livet enn jeg hadde klart å se til da. Det ble min redning.

I dag er jeg opptatt av å hjelpe deg å avsløre dine misforståelser slik at du kan ta i bruk ditt indre navigasjonssystem og følge jubelen i ditt hjerte.

Du kan lese meg om meg her.

 

Hvem jeg jobber med

Før jeg pakket kofferten og ble med min kjære til Italia i 2014, gjorde jeg flere foredrag. Blant annet for LEVE (Landsorganisasjonen for etterlatte ved selvmord) og for Kirkens SOS. Her fortalte jeg min historie og hvordan jeg den gang så hvordan vi kan være en støtte for de som sliter. Dette er tema som står meg nært, og jeg er ledig for flere slike oppdrag, både i bedrifter og for organisasjoner.

Vil du støtte et viktig bokprosjekt?

I mange år har jeg hatt planer om å skrive en bok. En viktig bok slik jeg ser det. Den handler om min reise fra selvmordsforsøket til der jeg er i dag. Med Jubel i Hjertet nesten hver dag. Men viktigere enn å ha jubel i hjertet, er det å vite at jeg, du og alle har en livskraft i oss som aldri kan skades. Vi kan alltid komme tilbake til den. Akkurat som naturen rundt oss gjenoppretter seg selv når den får være i fred. 

Det er tidkrevende å skrive bok, og tar tid fra andre betalende jobber. Har du lyst til å støtte bokprosjektet slik at den kan komme ut til de som trenger den raskere, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt! 

Gå til kontaktsiden

Jeg har vært i media

 

I 2013 fikk jeg en del oppmerksomhet på grunn av foredraget mitt "Fra Selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet." Noen av klippene ligger fortsatt ute. Da de kan ha verdi for noen som trenger å se at det går an å snu fra det ytterste mørke til et liv med tilfredshet og glede, ble jeg oppfordret av en venn til å legge de ut igjen. Bildene er klikkbare.

Intervju med TV Vestfold

I forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging, holdt jeg  foredraget mitt "Fra selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet" for LEVE på HIV, 10. september 2013.

Intervju med NRK

I dag vet jeg at mye av den indre smerten kunne vært unngått hvis jeg hadde hatt kunnskap om hvordan vi alle fungerer, mentalt, emosjonelt og spirituelt. Nå guider jeg andre som vil avsløre sine misforståelser og våkne opp til sin sanne natur, sin medfødte kraft, visdom og velvære.

Jeg prøvde å ta mitt eget liv

I dag er jeg veldig glad for at jeg ikke lyktes med det. Jeg ønsker å bruke noe av tiden min på å hjelpe andre som sliter, deres pårørende og de som jobber med mennesker som sliter. 

Gammel, men fortsatt relevant video

Hvis du sliter, finnes det mange muligheter til å få hjelp. Det kreves at du er åpen for å se noe nytt, og er villig til å gjøre endringer. Er det tungt å ta det første skrittet, må du be om hjelp! Det kan absolutt bli bra igjen!!! Jeg er bevis på det, og kan jeg så kan du!!!