Vær din egen guru!

Rullerende påmeling.

Et seks-måneders program som gir deg frihet til å være DEG!

Du skaper din virkelighet. 

Først inni - så utenpå! 

JA, dette må jeg være med på!

Å se nytt på det som gnager deg på innsiden, kan være det som vekker deg opp til den du virkelig ER!

Det snakkes ikke om, men å våkne opp til den du virkelig er, er din viktigste oppgave her i livet.

Fordi det ikke snakkes om, er det grunnen til at mange sliter med å forstå seg selv og det de opplever i livet. Da kan livet virke overveldende, meningsløst og kaldt. Hvis du kjenner at noe gnager deg på innsiden, et ubehag, en uro, en smerte, tiltaksløshet, lite kreativitet eller motivasjon, kan det være tegn til deg på at du er i ferd med å våkne opp. Det åpner for nye transformative muligheter!

Du får mulighet til å fri deg fra:

 • det du føler holder deg tilbake
 • misforståtte tanker og mønstre
 • begrensende overbevisninger om deg selv eller andre
 • tvil og negative tanker
 • et misforstått behov for kontroll
 • stress
 • en følelse av at livet er kaldt og meningsløst

Det åpner opp for mer frihet til å:

 • være mer emosjonelt robust
 • være mer kreativ og skape det du vil
 • leve mer ærlig og tro mot deg selv
 • ikke ta alt så himla seriøst
 • ha rom for mer inspirasjon, glede og fellesskap med andre.
 • mer indre ro og bedre søvn = bedre helse! 
 • vite at du er verdifull og viktig
 • delta mer i livet og være til service for andre

Hvorfor du trenger et program.

Det høres litt rart ut, eller hva? At du trenger et program for å våkne opp til deg selv og finne friheten til å være DEG? Hva betyr det egentlig?

Nettopp det er problemet for mange. De vet rett og slett ikke hvilket potensial de bærer i sitt indre eller hvordan de skal få kontakt med det. Livet blir så begrenset og det er derfor det gjør vondt. 

Løsningen er så enkel at det er vanskelig å forstå. Det handler om å se noe nytt om deg selv. Forstå deg selv på nytt. Som din sanne natur. Lytte innover i deg selv, og ikke minst erfare deg selv. Helt ekte og ærlig uten filter eller masker.

Det kan ta tid å avlære det du har trodd om deg selv og verden rundt deg. Det tar tid å avsløre misforståelser, gamle tankemønstre, og det du har diktet opp om din historie og identitet. Det kan også virke fremmed og litt skummelt å bare være. Du kan og føle på usikkerhet i forhold til hva og hvem du er hvis ikke du er begrenset til den du har trodd at du er til nå. 

Derfor har jeg skapt dette programmet som følger deg over tid. Vi blir en fin liten gruppe som blir godt kjent og skaper en varm og hjertelig atmosfære. Vi er der for hverandre og går veien sammen.

JA, DETTE HØRES UT SOM NOE FOR MEG!

Hvem er jeg?

Jeg heter Trine og er coach og guide til din indre guru

Det er syv år siden jeg begynte å se i denne retningen, og det har vært det mest transformerende "verktøyet" jeg har lært å kjenne.

Før dette hadde jeg en følelse av at det måtte være mer til livet enn jeg klarte å se. Det førte meg på en søken utover etter meningen med livet. Jeg lærte meg metoder og teknikker som skulle hjelpe meg til å føle meg mer sikker på meg selv, ha mer indre ro, glede og ikke ta alt, spesielt meg selv så himla seriøst.

Det som er annerledes med dette, er at det ikke er et verktøy, metode eller teknikk. Det er ingen ting "å gjøre." Det er bare en forståelse av hvordan jeg kan leve livet med en bedre følelse, også når det gjør vondt, eller jeg opplever motgang.

Jeg innså at å søke utover etter den neste gode følelsen, kan aldri bli tilfredstillende i lengden, for det jeg søker ligger ikke "der ute," i en reise, en partner, et kurs, et glass vin eller fest. Jeg kunne heller ikke tenke meg til løsningen på utfordringene jeg hadde.

Det viste seg at hemmeligheten lå det siste stedet jeg trodde jeg skulle finne det. Nemlig i meg selv. 

Å se og erfare hvordan livet utfoldes i meg, når jeg overgir kontrollen over det jeg ikke kan kontrollere, er så enkelt at det er nesten vanskelig å forstå. Underveis på reisen har jeg lært så mye, hatt så mange innsikter, fått så mye større klarhet, kan leve livet med mer harmoni, ro, moro, og gode følelser på innsiden. I tillegg har fått mange flere gode, nære venner fra store deler av verden. Venner som har mye tilfelles med meg. Venner som kjennes ut som familie. Og begrepet at vi er alle en, er ikke lenger så fjernt for meg. Jeg føler meg ikke alene i verden. Jeg føler meg ikke fremmed. Jeg vet jeg hører til og at jeg har en viktig oppgave. Den oppgaven er hjelpe deg å innse at du også har en viktig oppgave: nemlig å bli kjent med deg selv, og bruke det potensialet du har. Slik skaper vi fred i deg og meg, og så i verden! Og det er min vision. 

Du kan lese mer om meg her.

Slik foregår programmet

 

Felles undervisning og 1-1-Samtaler

I løpet av seks måneder skal vi møtes på nett til felles undervisning over 6 helgesamlinger. Hver av helgene vil vi få besøk av enten norske eller internasjonale gjesteforelesere. Mellom helgesamlingene er det enten webinar eller Q&A (totalt 5), og 1-1-Samtaler (totalt 5).

Hver helgesamling er som et deilig retreat hvor du skal slappe av og lytte innover i deg selv. Samlingene imellom er som et lite mini-retreat i en hektisk hverdag. 

Du vil bli oppmuntret til å dele visdommen som dukker opp i deg underveis i forløpet. Selv om det kanskje er skummelt i begynnelsen, er det lærerikt for alle å dele det vi erfarer. Alle tjener på det. Dette skaper et varmt og sterkt felleskap med alle i gruppa, og det er her magien skjer. 

Mellom hver helgesamling får du en 1-1-Samtale med meg, Trine. Dette er en unik sjanse for deg til å gå enda dypere i deg. 

"We are all just walking each other home."

Ram Das

Dette forventes av deg som deltaker

Programmet er designet slik at du skal få maksimalt utbytte. Derfor er det forventet at du:

 • Deltar på så mange samlinger du kan med kamera på. Hvis du ikke kan komme til en samling, forventes det at du ser på opptaket før neste samling. 
 • Hver måned vil du levere inn notater på hvordan du erfarer at visdommen viser seg for deg, og hvilke endringer det fører til. Eventuelt om du ikke erfarer noen endring. Dette er en bevisstgjøring for deg, og for at du og jeg kan følge utviklingen din underveis. 
 • Det forventes at du er deltakende i programmet. Programmet er basert på tillit i gruppa. Vi er alle forskjellige og ikke alle føler like stort behov for å prate eller dele. Men her vil vi gjerne høre fra alle. Alle tjener på det. 
 • Det forventes at du respekterer de andre i gruppa og viser høflighet. Et naturlig resultat som vil vise seg, er større toleranse for oss selv, og for andre mennesker.
 • Du har taushetsplikt. Det vil si at du ikke kan dele navn og historier som kommer frem i gruppa.

Hvis noe av dette virker for utfordrende, og hindrer deg fra å delta, bestill deg en gratis samtale her så finner vi ut av det! 

 

JA, JEG VIL HA EN SAMTALE FØR JEG BESTEMMER MEG!

Designet for din personlige vekst

Etter mange år i en bransje med fokus på personlig vekst, utvikling og velvære, er dette programmet det jeg har manglet selv. I felles undervisning lærer og erfarer du den grunnleggende forståelsen av hvordan du og alle andre fungerer på et fundamentalt nivå. Med andre ord, så er du ikke så forskjellig fra oss andre som du kanskje tror. 

I felleskap lytter vi til og etter visdommen i hverandre. Visdommen er der alltid. Det er bare det at vi ikke har for vane å se og lytte etter den. Visdommen er klok, helende og ofte endrende. Dette er visdom du tar med deg resten av livet. 

Når du i tillegg får øvd deg på å uttrykke din innerste essens, vil du oppleve at du kan være i verden med mer trygghet og letthet. Det gir en frihet du antakelig aldri har tenkt eller kjent på før.  

I 1-1-Samtalene får du alene min fulle oppmerksomhet, og mulighet til å gå enda dypere i deg selv. Kanskje kommer det til overflaten det som er redd for å komme frem i fellesskapet. 

Personlig vekst er ikke alltid vakkert. Noen ganger gjør det rett og slett vondt i både følelsene og i vilja til å stå i gørra, til å gi slipp på kontroll og gamle overbevisninger. Men vi gjør det sammen med mykhet og med kjærlighet. Og det blir så mye bedre etterpå!

Verden er i endring. Så også DU!

 

Hvis du leser dette, er det stor sannsynlighet for at du kjenner på en indre uro. Noe ubehagelig. Kanskje redsel. 

 

Det er ikke tilfeldig. Det er en del av deg som vet at det er på tide å våkne opp. På tide med endring. På tide å bryte ut av dine begrensende tanker om deg selv. Du er mer kraftfull enn du kan forestille deg og verden trenger deg. Jo lenger du venter med å gjøre noe, jo mer vil ubehaget vokse. Men hva skal du gjøre?

Du kan våkne opp og ta ansvar for din indre medfødte kraft. Den som har fulgt deg hele veien, men som du har lært å temme i så stor grad at du kanskje ikke vet at den finnes. I dette programmet skal vi sammen utforske det ukjente i oss, lære oss å ikke frykte det, men at det faktisk er en enorm ressurs som ikke bare tjener deg og dine nærmeste, men hele samfunnet. Du slipper å gå veien alene. Vi er på denne reisen sammen!

Bli med og registrer deg her før påmeldingen går ut!

JA, DETTE MIDT I BLINKEN FOR MEG!

Datoer for programmet

NOVEMBER 2021 - Guruen i deg

Din visdom er din frihet til å skape din virkelighet.

Samling 1: Uke 46

Fredag 19. kl. 19.00 - 21.00 med gjesteforleser Rohini Ross.

Lørdag 20. kl. 10.00 - 11.30 og 13.00 - 15.00

Søndag 21. kl. 15.30 - 20.00 

Q & A / Webinar i uke 48:

Tirsdag 30. november kl. 19.00 - 21.00

1 - 1 Samtaler i uke 49 (desember)

DESEMBER 2021 - Sjelfull oppdagelse

Vi lytter til visdom i oss selv og andre.

Samling 2: Uke 50

Fredag 17. kl. 19.00 - 21.00 med gjesteforeleser: Kineret Sherman, kl. 19.15

Lørdag 18. kl. 10.00 - 11.30 og 13.00 - 15.00

Søndag 19. kl. 15.30 - 20.00 

Q & A / Webinar i uke 52

Tirsdag 28. desember kl. 19.00 - 21.00

1 - 1 Samtaler i uke 1 (januar 2022)

JANUAR 2022 - Venn med det ukjente

Hva er egentlig trygghet?

Samling 3: Uke 2

Fredag 14. kl. 19.00 - 21.00

Lørdag 15. kl. 10.00 - 11.30 og 13.00 - 15. 00

Søndag 16. kl. 15.30 - 20.00 med gjesteforeleser: Cecilie Márie Reiersen

Q & A / Webinar i uke 4

Tirsdag 25. januar kl. 19.00 - 21.00

1 - 1 Samtaler i uke 5

FEBRUAR 2022 - Ekte og ærlig

Vi føler alt!

Samling 4: Uke 6

Fredag 11. kl. 19.00 - 21.00

Lørdag 12. kl. 10.00 - 11.30 og 13.00 - 15. 00

Søndag 13. kl. 15.30 - 20.00 med gjesteforeleser: Angus Ross

Q & A / Webinar i uke 8

Tirsdag 22. februar kl. 19.00 - 21.00

1 - 1 Samtaler i uke 9

Mars 2022 - Visdom i egen stemme

Det finnes bare en av deg!

Samling 5: Uke 10

Fredag 11. kl. 19.00 - 21.00

Lørdag 12. kl. 10.00 11.30 og 13.00 - 15.00

Søndag 13. februar kl. 15.30 - 20.00 med gjesteforeleser Sharon Sherriff

Q & A / Webinar i uke 12

Tirsdag 22. mars kl. 19.00 - 21.00

1 - 1 Samtaler i uke 13

April 2022 - Utfoldelse

Vi feirer oss selv - kreativt og modig!

Samling 6: Uke 14

Fredag 8. kl. 19.00 - 21.00 med gjesteforeleser Nina Paschen Justvik

Lørdag 9. kl. 10.00 11.30 og 13.00 - 15.00

Avslutning:

Søndag 10. april kl. 15.30 - 20.00

Gjesteforelesere

Om gjesteforeleserne

Jeg har håndplukket gjesteforeleserne spesielt til dette programmet. Det er en blanding av profesjonelle coacher og guider, og vanlige mennesker som har sett i den samme retningen vi skal. Alle har fått livene sine endret av forståelsen som ligger til grunn for vår utforsking av vårt indre, og guider andre i samme retning. Til min store glede sa alle jeg gjerne ville ha med, ja! 

De internasjonale gjestene snakker engelsk. Du må ikke nødvendigvis være god i engelsk for å få dette med deg. Det er energien i formidlingen hvor magien skjer. 

Rohini Ross

Rohini er sertifisert terapeut og transformativ coach. Sammen med mannen Angus Ross nyter hun stor suksess, og driver blant annet The Rewilding Community, The Rewilding Love Podcast og The Rewilding Guide Program. Rewilding handler om å styrke og gjenoppbygge oss selv ved å komme tilbake til vår naturlige tilstand av kjærlighet, ro og velvære. Hun er en mild, men sterk og ærlig guide i prosessen med å våkne til din sanne natur.

Webinaret vil foregå på engelsk.

Kineret Sherman

Kineret hadde en spirituell oppvåkning da hun var 30 år. Ego forlot kroppen for noen korte stunder og hun fikk erfare den spirituelle essensen som ikke var personlig, uten følelser, uten tanker og uten historier. Det var bare et nært, kraftfullt, kjærlighetsfullt lys. Siden den gang har hun studert hvordan vi kan forene vår formløse essens med vår fysiske kropp.

Kineret har en Master i Spirituell Psykologi fra Universitetet i Santa Monica. Hun er en Rewilding Guide hos Rohini og Angus Ross, og hun har flere sertifiseringer som Livs Coach. Hun har studert Non Violent Communication (NVC), The Work of Byron Katie, Eckhart Tolle's School of Awakening, og Syd Bank's arbeid gjennom Rohini og Angus Ross, Michael Neill, og andre 3P coacher/guider.

Kineret elsker å få folk til å se deres forbindelse til deres indre spirituelle essens, visdom og velvære. Hun elsker å støtte folk på deres livsreise.

Denne økten vil foregå på engelsk.

 

Cecilie Márie S. Reiersen

Jeg har helt tilbake fra barne alder undret over hvorfor mennesker ofte er så sinte, frustrerte og klandret hverandre i mange 10 år for ulike ting. Jeg har aldri helt forstått dette, og hvorfor mennesker ikke går videre, tilgi uten at gammelt oppgulp skal innhente oss i nye ting. Hele livet mitt har jeg lett etter en bedre måte å leve livet mitt og hjelpe andre medmennesker. Denne undringen har ført meg til mange ulike selvhjelps bøker, og spennende møte mennesker som ville lære bort det de brenner for.

Jeg jobber som pedagogisk leder i barnehage, har gått 7 gode vaner kurs, og er sertifisert i både NLP Practitioner og Master. Jeg har gått Relatable Program hos 3 Principles mentor Fiona Lukies fra Australia ( Det å se prinsippene i relasjoner med deg selv og andre, da alt i livet er relasjons basert ) Jeg har også gått Little School Of Big Change med Dr. Amy Johnson ( 3 prinsipper mentor ), og studert Mind, Consciousness and Thought ved Three Principles Australia. Nylig ble jeg sertifisert 3 Principles practitioner coach ( 6 mnds program/ skole ) ved ett godt samfunn og Katrine Nysveen. I slutten av september starter jeg på 3 Principels mentor ( 8 mnds program/skole ) ved ett godt samfunn og Katrine Nysveen som min mentor.

Jeg elsker 1 til 1 samtaler med mennesker som ser etter noe nytt, ønsker en endring i livet, og en enklere forståelse for hvordan vi mennesker opplever verden rundt oss. Jeg er nyskjerrig på hva som gjør at medmennesker gjør som de gjør i øyeblikket, undrer meg med dem, lytter til og stiller sp.mål slik at de selv åpner opp for sin sannhet og visdom i livet. Jeg har coachet ungdomskole elever gjevnlig, og voksne kvinner som synes det er utfordrende å se sin egen sannhet uten å dømme seg selv eller påvirkes av andre som skriker høyt. Jeg har selv vært ekspert på å leve etter andres meninger, ønsker, og ord, selv om jeg har lett store deler av livet mitt etter en enklere og mer harmonisk måte å være tilstedet i livet på. Det å se min egen bullshit, og se hvor mine opplevelser kommer ifra igjennom forståelsen av de 3 prinsipper så ser jeg nå min indre sannhet, visdom og 100% hvem jeg er i essensen som ett menneske. Idag har jeg en indre ro, frihetsfølelse og ser det meste i livet med kjærlighet.

 

Angus Ross 

Angus er profesjonell coach og guide. Han er gift med Rohini som også er gjest hos oss på kurset. De erfarte store endringer i parforholdet sitt da de ble kjent med forståelsen som ligger til grunn for deres coaching. Angus som har en bakgrunn som mote-og reklamefotograf, ble først motvillig med når Rohini dro ham med på kurs for å lære mer om forståelsen. Nå nyter de begge, individuelt og sammen, internasjonal suksess i deres coachingpraksis. De hjelper andre par til en mer harmonisk hverdag. De driver også Rewilding guide Podcast, Rewilding guide Program, som utdanner folk som ser i denne retningen til å bli coacher, og Rewilding Guide Community som er et internasjonalt samfunn som møtes flere ganger i måneden. Angus er også coach på Broad Beach Tretment Center i Malibu hvor han hjelper folk med avhengigheter. Vi gleder oss stort til å høre Angus fortelle hvordan forståelsen har endret totalt hvordan han føler seg i livet.

Denne økten vil foregå på engelsk. 

Sharon Sherriff

Sharon hadde slitt i over 20 år med migrene, angst, og agorafobi, og senere med diagnosene PTSD, fibromyalgi og ME. Alt endret seg da hun for fire år siden ble kjent med forståelsen vi ser i retningen av. Siden den gang har hun studert de tre prinsippene og deltatt i mange programmer innen for 3P Samfunnet.

Sharon deler sin historie og hvordan forståelsen har endret henne selv, og har hatt ringvirkninger til alle i hennes nære familie. Hun har et ønske om å hjelpe andre til å se at de også kan finne tilbake til sin sanne natur og dermed heales.

 

Denne økten vil foregå på engelsk.

Nina Paschen Justvik

Nina har erfaring som instruktør i Yoga og Mindfulness. Ved siden av å jobbe deltid som lærer har hun alltid vært nysgjerrig på å lære om det menneskelige sinn, fysisk velvære, kost og åndelig utvikling. Etter å ha slitt i mange år med helseutfordringer, har hun fått hjelp til å leve med bedre livskvalitet gjennom å se hva vi har tilgang på ved å gå dypere inn i vår egen «indre natur».

Hun har deltatt på kurser innen NLP, Enneagrammet og Qigong. Det siste året har hun deltatt på «Rewilding Guide Program»  med Rohini Ross og «Naturlig Guide Program» hos Katrine Nysveen.

Nina jobber til daglig som spesialpedagog med barn som strever med lesing og skriving. Der får hun nytte av å ha sett hvor kilden til trivsel og utvikling egentlig kommer fra. Små sporadiske refleksjoner sammen med barna om hva som er vanskelig, hvilke følelser vi har, og hvordan vi kan skape trygghet og fellesskap som hjelper dem til å finne glede og letthet i læringa.  

Nina tilbyr 1 til 1 samtaler med mennesker som vil se dypere på hvem og hva de egentlig er. Hun er særlig fokusert på hvilken tilgang vi har på kraft og visdom når vi lander dypere i det som er her og nå, og ikke mister oss selv i tanker om framtid og fortid.

Pris

Hva koster programmet?

Siden det er første gang dette programmet blir kjørt, har du en fantastisk mulighet til å gjøre et kupp. Full pris på denne første runden er kr. 15.000,- 

Det er max 15 plasser på programmet, så det er flere grunner til å være tidlig ute med påmeldingen. 

Hvis prisen av en eller annen grunn hindrer deg i å melde deg på, kan vi se på hva du kan betale. Jeg er her for å hjelpe så mange som mulig til å våkne opp til hvem de er, og er du villig til å gjøre det, ser vi om du er en match for programmet selv om du ikke har mulighet til å betale full pris. 

Du melder deg på via linken under. 

Dette er inkludert

 

 • 6 Helgesamlinger
 • 5 Q&A/Webinarer
 • 5 1-1-Samtaler
 • tilgang til opptak fra alle samlinger i 6 måneder.
 • Diverse bonusmateriale

Bli med og registrer deg her før påmeldingen går ut!

JA, DETTE MIDT I BLINKEN FOR MEG!

Hva kundene sier

Marianne

Vil anbefale Trine og Jubel i hjertet til alle som står fast i livet, og trenger et puff i riktig retning. Tusen takk for god hjelp, jeg er deg evig Takknemlig. Det jeg i tillegg vet, er at jeg gjennom å befri meg fra dette mentale fengslet, så vil jeg nå mine mål på andre deler i livet. For når ett anker løsner, seiler alt mye lettere.

Heidi

Tusen takk for all hjelp og støtte på en vei som har vært preget av opprydning og tøffe valg. Din evne til å lytte uten å komme med råd, har gitt meg en utrolig mulighet til å finne svar i meg selv. Du har hjulpet meg til å forstå at vi alle har svarene i oss selv, og selv om man ikke ser hvorfor i vanskelige situasjoner blir det alltid til det bedre. Denne reisen har vært tøff, men føler jeg har kommet utrolig langt på veldig kort tid. Så tusen takk Trine! Jeg unner alle å gi seg selv støtten som Trine kan bidra med på veien mot jubel i hjertet. Jeg kommer til å være evig takknemlig.

Ingrid

Trine er en perle, en skatt som møter deg dypt i deg selv, der du kanskje ikke har opplevd å ha fått kontakt tidligere. Trine er den som holder lyset for deg når det er mørkt og som viser deg veien du ikke visste fantes, eller bare ante konturene av. Jeg har erfart hennes unike evne til å kombinere kjente teknikker fra veiledning og coaching med det subtile, det sjelelige og det som vanskelig kan beskrives med ord.

Få de siste tilbudene og leseverdig innhold rett i innboksen!

 

Kjærlighetssuppe - Eller Love Soup som vi sier på engelsk.

Oct 12, 2021

The Dance Of The Shadows

Mar 27, 2021

Tomme rom - Når smerten forsvinner, hva blir igjen da?

Feb 04, 2021

Den raskeste veien til Jubel i Hjertet

Feb 04, 2021