Slik bestiller du dine eteriske oljer fra dōTERRA

 

Velg riktig mentor for deg!

Når du verver deg som kunde i dōTERRA blir du automatisk med i teamet til den som vervet deg. I dette tilfellet er det mitt team Trine Pedersen/Jubel i Hjertet. Siden jeg er med i teamet til henne som vervet meg, Henriette Kalgraff, er du også med i hennes sitt team: Inspira Living. Hvem som verver deg er viktig fordi den personen er ansvarlig for din opplæring.

 

Jeg har fått veldig god opplæring av Henriette, og det bringer jeg videre til deg. Det er min glede og stolthet å få lov til å hjelpe deg til å bli en trygg oljebruker slik at du får mye ut av din investering i deg selv, tiden og pengene dine. Husk bare at dette er et delt ansvar. Det er opp til deg å følge opp.

 
Gå til denne websiden for å bestille: https://www.mydoterra.com/trinepedersen/#/
 
Klikk: Join & Save oppe til høyre i menylinjen.

På den neste siden ser du hvordan du kan være kunde hos dōTERRA.

På denne siden ser du de helt grunnleggende fordelene med et medlemskap i dōTERRA.

Jeg vet ikke om et annet selskap som setter så stor pris på lojale kunder. Ved å handle smart, får du utrolig mye tilbake i poeng og produkter, og eventuelt penger. Det er de beste overraskelser hver måned.

I tillegg har du tryggheten om at du handler rene produkter uten skadelige stoffer og unødvendig fyllstoff. Du kan være trygg på at produksjonen er gjort med hjerte og bærekraft for både Moder Jord og de som driver jorda og samfunnene rundt. I tillegg kommer Healing Hands Organisation, og hvordan de engasjerer seg i kampen mot menneskesmugling, særlig av barn. Altså jeg vet ikke om et selskap som gir så mye tilbake, og har så glede av det. Det er slik de ser at selskapet og jorda vår kan overleve i mange, mange år. Det er det vi kaller bærekraft. dōTERRA i mitt hjerte.

Mer om dette senere.

Tilbake til forklaringen av fordeler du får ved å være kunde i dōTERRA. Det er viktig at du velger riktig for deg, slik at du kan benytte deg av alle mulighetene, og får mest mulig igjen for pengene dine. Hvis ikke du vet, velger du bare vanlig kunde som heter Wholesale Customer. Du kan alltids oppgraderer deg senere.

For å fortsatte å få gratis opplæring og inspirasjon av meg, har jeg et krav om at du må bli dōTERRAmedlem. Hvis du ikke allerede er det selvsagt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wholesale Customer - Kunde / ofte forkortet med WC

 • Som medlem og Wholesale Customer i dōTERRA får du 25 % rabatt på alt du handler. Du forplikter deg ikke til å kjøpe noe selv om du blir medlem. Men dōTERRA belønner sine trofaste kunder godt. Akkurat som Trumf-kunde på Meny, bare mye mer tilbake, og diggere produkter. Som en lojal kunde med en månedlig LRP*ordre får du i tillegg poeng tilbake som du kan ta ut nye produkter for.
 • Det starter med at du får 10% tilbake de tre første månedene. Så øker det med 5% for hver tredje måned. Etter ett år får du altså 30 % tilbake på nesten alt du handler.
 • Du får også mesteparten av portoen tilbake i poeng.
 • I tillegg til alt dette, får du også månedens produkt i gave av dōTERRA. Verdien på denne varierer fra måned til måned. Det kan for eksempel være en sjelden olje som kun er tilgjengelig som denne gaven. Altså ikke for kjøp. For å kvalifisere til denne gaven må du handle for minimum 125 poeng. Det tilsvarer cirka 1500,- kroner. Det kommer an på hva slags produkter du velger. I og med at dōTERRA også har såper, sjampo, balsam, mange forskjellige kremer og kosttilskudd i tillegg til alle oljene, er det aldri noe problem å finne produkter av høy kvalitet til den summen hver måned.

LRP* er forkortelse for Loyalty Reward Points.

Independent Product Consultant - Selvstendig Produktkonsulent / ofte forkortet med WA (Wellness Advocate)

 • Hvis du ønsker å anbefale produktene videre, registrerer du deg som Independent Product Consultant. Da får du betalt for jobben du gjør med å verve nye kunder og produkt konsulenter. I tillegg får du selvsagt de samme fordelene som vanlig kunder får.
 • Du får din egen dōTERRA webside hvor du kan skrive hvorfor du jobber med dōTERRA og hvordan du kan lære opp nye kunder og konsulenter. 
 • Du får full opplæring av meg eller en i teamet vårt. Alle i mitt team er automatisk medlem også i et av Norges største og aller beste. Her er det mye raushet og heiarop til til alle som jobber med seg selv og andre. Men vær advart, det er én ting det ikke er stort rom for, og det er offermentalitet og syting og klaging. Det er rett og slett en konsekvens av at vi er blitt flinkere til å sette grenser.
 • I tillegg finner du alt du trenger av opplæringsmateriell på dōTERRA sine sider. 

 

Klikk: Join dōTERRA nede til høyre.

 

Velg språk og land

Den første boksen som kommer opp må du velge Europe der det står United States. 

Når du har lagt inn Europe der det står "Where will your products be shipped?" kommer det opp en ny rullgardin. Der velger du Norway.

Klikk OK på den gule boksen som dukker opp. 

Klikk Continue.

Wholesale Customer (WC) eller Wellness Advocate (WA)

Dette skrev jeg om lenger opp. Her må velge. Du kan alltids oppgradere deg fra WC på et senere tidspunkt. Velg det som passer deg best.

 

Klikk Continue

Din informasjon

Her skal du fylle inn navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og tidssone.  Det er viktig at tidssonen står på Brussel/Berlin/Rome.

Hvis din leveringsadresse er den samme som postadressen krysser du i ruten til høyre på siden. Da fyller informasjonen seg ut med det samme du skrev på adresse.

Sponsor ID og Passord

Lenger ned på samme side må du kontrollere nøye at det er mitt navn som står som sponsor. Det skal stå et nummer som er: 6781170  og navnet mitt: Pedersen, Trine C/O Kristin Harboe. Det skal stå både på Enroller ID og Sponsor ID hvis ikke du og jeg har avtalt noe annet. 

 

Passord

Her må du også lage deg et passord du må skrive ned. 

 

Terms and Conditions

Til slutt må du krysse i ruten for at du vil være kunde hos dōTERRA. Du kan gjerne lese Terms and Conditions. Det er kjøpsavtalen mellom deg og dōTERRA. Det handler blant annet om angrerett og dine personopplysninger. Du trenger ikke fylle ut skjema som også ligger der. Den jobben har du gjort ved å fylle inn opplysningene på denne siden. 

 

Klikk Continue nede til høyre.

Velg en medlemspakke

På denne siden kommer det opp mange muligheter, men jeg anbefaler på det varmeste å velge Familiepakken. Grunnen til det er at du får det aller viktigste du trenger for å komme i gang i denne pakken. 

Innholdet i pakken: 

 • Medlemskapet er inkludert. Du sparer 25,- Euro, og kan kjøpe eteriske oljer og forbruksprodukter til 25% rabatt.
 • 9 av de aller viktigste og vanligste oljene.
 • Diffuser som sprer bittesmå oljedråper ut i rommet.
 • Vegetabilske kapsler for intern bruk av oljer.
 • Coconut olje til å blande ut eteriske oljer når du skal påføre huden.
 • Brosjyre på norsk over alle produktene til dōTERRA. 

 

Oljene i pakken er:

 • Frankincense (Virak)
 • Lemon (Sitron)
 • Wild Orange (Villappelsin) 
 • Peppermint
 • Lavendel
 • Rosmarin
 • Oregano
 • On Guard 
 • Zen Gest

Ønsker du flere produkter?

Legg de til i feltet hvor det står "Enter additional item # or product name."

Betalingsinformasjon

Lenger ned på samme side huker du av for at din billing address (faktura adresse) er den samme som leveringsadressen. Hvis ikke den er den samme, må du legge inn billing address her.

Jeg anbefaler at du lagrer betalingsinformasjonen så har du det til neste gang.

 

Klikk PROCESS ORDER NOW & CONTINUE.

Se totalen - VIEW TOTALS

Her ser du hva du totalt må betale med moms og frakt. Du får tilbake mesteparten av frakten i poeng som du kan handle for neste gang, eller spare. 

Din kredittkortinformasjon

Her gjør du betalingen ved å legge inn navn, kredittkortnummer, utløpsdato og  kontrollnummeret på baksiden.

Klikk Process Order.

Hvis betalingen er godkjent går ordren i gjennom. Da er det bare å glede seg til oljene kommer i posten om en ukes tid. 

Du vil få en e-post av meg innen 48 timer. 

Gratulerer! Du har gjort et viktig valg.

Det er en stor glede for meg å ha deg med i Team Jubel i Hjertet. Fra dypet av mitt indre håper jeg du kommer til å ha glede, nytte og utbytte av teamet vårt, og dōTERRA sine oljer i din hverdag. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg. Vil du dele hva dine drømmer og ønsker med oljene er? Benytt kontaktskjema på siden og del med meg hvis du vil. Jeg vil veldig gjerne høre.

Jeg håper din opplevelse med å følge denne oppskriften var positiv, og at bestillingen gikk smertefritt. Hvis det av en eller annen grunn ikke gjorde det, eller du trenger hjelp, må du ikke nøle med å kontakte meg, så hjelper jeg deg så snart jeg kan. Du kan sende meg en SMS på dette nummeret: 90676186. Hvis du vil ringe, må du sende meg en SMS først slik at jeg vet at det er du som vil ha tak i meg.

Eller du kan sende meg en mail på skjemaet ved siden av.

Del med meg

Dine drømmer og ønsker med Team Jubel i Hjertet og eteriske oljer fra dōTERRA. Eller hvis du hadde problemer med bestillingen. Jeg kontakter deg så fort jeg kan.

Jeg vil aldri sende deg spam.

Mens du venter på pakken din

Hvis du ikke allerede har gjort det, vil du kanskje ha glede av dette:

Lynkurs

Eteriske oljer på 10 minutter. Eteriske oljer har mange bruksområder, det er stor forskjell i kvalitet, virkning og hvordan oljene produseres.

Blogg

Visste du at eteriske oljer har et hemmelig språk?

Les innlegget

Gjennombrudd

Les om hvordan du kan øke momentet med å kombinere eteriske oljer og 1-1 coaching mot ditt gjennombrudd.

Ditt gjennombrudd

Jubel i Hjertet-Skolen

Les om kurset Lær å bli din egen guru. Her kombinerer vi eteriske oljer, personlig 1-1 coaching og undervisning i gruppe.

Bli din egen guru