Neste gratis foredrag er 

onsdag 3. november kl. 20.00

Våkn opp til HVA du er!

Bli med på dette webinaret og åpne øynene, hjertet og lytt til din indre visdom! Din indre guru.

Ja, dette må jeg være med på!

Hva om du følte for og tenkte om deg selv som om du var et lite barn? 

Hva om du behandlet deg selv med samme omtanke og kjærlighet? Hvordan ville du følt deg da? Hva ville følgene vært over tid?

Den følelsen bor i deg hele tiden. Den er medfødt. I den følelsen ligger også uendelig med visdom. Dette er din sanne natur. Når du føler deg fjernt fra dette, er det fordi du har ubevisste tanker om deg selv eller en situasjon. 

Det er ikke så rart at du har glemt hva du er. De fleste av oss er lært opp til å glemme det fra vi var bitte små. 

Det er grunnen til at mange sliter i dag. Verden er i endring. I et større bilde er det til det beste for oss. Det tvinger oss til å tenke nytt, og alt begynner med oss selv. Det kalles en oppvåkning. 

Hei!

Jeg heter Trine og er coach og guide til din indre guru

På dette webinaret, vil jeg i 1,5 time dele av min visdom om hva som gjør at så mange av oss har mistet mål og mening med livet. Mange opplever en hverdag fylt med indre uro, frykt og ellers alle andre følelser som tyner livsgnisten ut, når det for herje på som om det var de som bestemte her i verden. Det er ikke det, men du har kanskje glemt hva du er og hvilket potensial som ligger i deg. Jeg er her for å minne deg på det!

Det beste er at bortsett fra å puste, er det ingen ting å gjøre. Det handler om å forstå det innebygde naturlige systemet du allerede har i deg, men som du liten grad har lært å kjenne eller bruke.

Jeg har selv gått hele veien helt fra under kjellergulvet til opp i lyset, og har mer enn hodet over vannet. Jeg er ikke ferdig opplyst eller oppvåknet, men jeg har kommet såpass langt på vei, at jeg kan vise vei for deg også. Vi går denne veien sammen! 

Er du klar for din oppvåkning?

Er du klar for å lære hvordan din medfødte natur virker for deg, slik at du kan ha mer emosjonell og mental robusthet også når det er vanskelig rundt deg? 

Bli med på dette webinaret og åpne øynene, hjertet og lytt til din indre visdom! Din indre guru.

Bli med onsdag 3. november kl. 20.00

 

Jubel i Hjertet vil aldri selge eller dele din informasjon til utenforstående.

Det bor en "guru" i deg

Du har en medfødt visdom i deg. Det er din sanne natur.

Vi mennesker glemmer vår visdom og natur når vi vokser opp. Stadig flere er nå klar for å gjenoppdage vår egen visdom. Det er den kontakten med deg selv du har savnet. Du har bevegd deg så langt fra din sanne natur og lider av det. Nå trenger du å vekke din egen visdom. Du har behov for mer enn bare overleve. Du trenger å leve godt!

Når du lar visdommen få en større del i livet ditt, begynner du å kjenne på den indre guruen. Da får du mer klarhet, tilfredshet, indre ro og glede.

Livet innenfra og ut

Med en større forståelse av hvordan du og alle andre opplever livet fra innenfra og ut, blir det naturlig for guruen i deg å bli mer fremtredende.

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

 • Du har kaos av tanker og følelser du aldri slipper fri fra.
 • Du vil gjerne kontrollere så mye som mulig, slik at du og dine skal ha det bra.
 • Dette kavet etter kontrolle er på vei til å slite deg ut.
 • Du er redd for å vise verden hvem du er i frykt for ikke å bli likt eller avvist. 
 • Du er ofte kritisk og streng med deg selv.
 • Du dømmer deg selv for visse følelser eller behov.
 • Du tillater ikke deg selv å gjøre feil.
 • Du har vanskelig for å tilgi deg selv for feil eller urett du mener du har gjort.
 • Du ønsker å ”fikse” eller forbedre deg selv, og blir aldri bra nok.
 • Du ”jager” rundt etter den neste tingen som skal gi deg en god følelse.
 • Du brenner egentlig for å hjelpe andre, men føler deg utslitt selv og har ikke overskudd til å ta deg av andre akkurat nå.
 • Du ønsker å bidra her i verden, men føler deg overveldet, hjelpeløs og vet ikke hva du kan gjøre, eller hvor du skal starte.
 • Du lurer ofte på hva meningen med livet er.
 • Du har en følelse av at livet er mer enn det du opplever nå. 
 • Du har håp om at du en dag skal finne ut hva den større meningen er.
 • Du kjenner til og med på en kraft/vilje/driv som vil frem i deg, men du er redd fordi det er fremmed.
 • Du lengter etter å være mer ekte, mer tro mot deg selv.
 • Du ønsker å føle deg fri, le, være mer avslappet og ikke ta alt så seriøst. 

 

Hemmeligheten

Den store hemmeligheten er at alt dette er symptomer på at du har glemt hva og hvem du er. Du søker utover etter dine egne svar. Du er som fisken som leter etter vann. Du prøver å fylle på deg selv med ting å gjøre eller kjøpe. Det verste er at du tror det er noe galt med deg. Det er ikke noe galt med deg, og du trenger ikke fikses. Det du søker ligger ikke utenfor deg. Alt det er en misforståelse som skaper dårlige vibrasjoner og unødvendig lidelse. For jo mer du søker på feil sted, jo mer fjerner du deg fra deg selv, og jo større blir lidelsen. 

 

Er du klar for å komme hjem til deg selv?

Med en ny forståelse kan du gjenfinne roen i deg selv, få klarhet og lettere ”falle” inn i det som er ditt naturlige velvære. Det blir mer glede og tilfredshet av det. Mer energi også. På sikt har du mer å gi til andre også, hvis det er det du ønsker. Å leve fra denne forståelsen har en rekke attraktive ringvirkningen hvis du gir det en sjanse.

 

Hvem er du mer enn din historie og identitet?

Å dele din visdom i gruppa, åpent og ærlig, vil vise deg hvor sterk du egentlig er, og hvilket potensiale som faktisk bor i deg. At du har et indre skattekammer som alltid er tilgjengelig for deg når du vet hvordan du når inn til det. 

Programmet er designet med tanke på at det du lærer vil du også erfare i kurset. Det er en kombinasjon med gruppeundervisning- og deling, 1:1-samtaler, og innlevering med refleksjoner.

Er du klar for din oppvåkning?

Er du klar for å lære hvordan din medfødte natur virker for deg, slik at du kan ha mer emosjonell og mental robusthet også når det er vanskelig rundt deg? 

Bli med på dette webinaret og åpne øynene, hjertet og lytt til din indre visdom! Din indre guru.

Bli med onsdag 3. november kl. 20.00

 

Jubel i Hjertet vil aldri selge eller dele din informasjon til utenforstående.

2 andre måter du kan lære å bli din egen guru

Dette burde alle mennesker lært fra vi var små. Da ville jorden vært et paradis og det ville vært fred og harmoni i hvert eneste hjem og land. Heldigvis er det aldri for sent å lære. Med Trine og Jubel i Hjertet kan du lære å transformere ditt liv og bli din egen guru på flere måter:

 

Eteriske Oljer

Du er klar for å ta ansvar for egen helse, emosjonell healing og balanse, på en naturlig og bærekraftig måte med eteriske oljer til å hjelpe deg på veien. I gruppe på nett får du opplæring i bruk av oljene så du kommer i gang.                                                                                    

 

Les mer om eteriske oljer her!

 

Et skifte i bevissthet

Når du ønsker en personlig coach/guide som kan vise deg hvordan du kan lære å stole på din indre visdom, din indre glede og kraft. Med en-til-en samtaler på nett får du tett oppfølging på vei mot din vei til å bli din egen guru.

 

 

Les mer om ditt gjennombrudd her!

Kjærlighetssuppe - Eller Love Soup som vi sier på engelsk.

Oct 12, 2021

The Dance Of The Shadows

Mar 27, 2021

Tomme rom - Når smerten forsvinner, hva blir igjen da?

Feb 04, 2021

Den raskeste veien til Jubel i Hjertet

Feb 04, 2021